Helteisien säiden seurauksena vedessä kellimisen jälkeen ei ollutkaan virkeä olo. Olo oli kuin keitinvedessä kypsytetyllä lenkkimakkaralla tai punaiseksi keitetyllä ravulla. Makkara on kuoren alla pehmeä ja samoin ravun punaisen kuoren alta löytyy imaisemalla pehmyt liha. Ontuvia vertauksia molemmat, mutta kuuman veden ansiosta tai syystä olo ei kylmennyt vedessäkään. Oli veltto olo.

5788.jpg

Nyt muutaman sateen jälkeen on ihan toista. Uimisestakin voi nauttia ja varpaat löytävät viileääkin vettä jostain syvältä. Aamu-uinneista on tullut päiväuinteja ja kuntouinteja. Vatsan pyöreydestä alkaa olla jo haittaa ja siksi on syytä tehdä asialle jotain. Öiset hikoilut eivät ole tarpeeksi laihtumisen kannalta. Tarvitaan järeämpää toimintaa: Liikuntaa valveilla ollessa!

Pitkän puhelinkeskustelun tai -kuuntelun seurauksena ei runsaista kehuistakaan ollut mielen kohottajaksi. Elämässä on niin monta mieltä kuin miestä ja joka naisella vielä paljon enemmän mielipiteitä. Kuuntelemalla oppii jotain. Toivottavasti. Sielunhoitajan ominaisuuksiksi on sanottu isoja korvia ja vahvaa selkää ja nehän löytyvät aasilta. Onko sitten vastahankaisuuskin sielunhoitajan ominaisuus? Aasihan hanaa aina vastaan.