1244999745_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viimeisen kaksi viikkoa olen ollut enimmäkseen sisällä ja tekemättä mitään hikeä vuodattavaa tai muuten merkittävää. Olen hoitanut vanhaa kyhmykutinaani kaikkein kovimmilla kortisonivoiteilla kahdesti päivässä. Nyt pidän viikon taukoa ja siirryn vähän miedompiin aineisiin. Hoito on tepsinyt ja iho on melko tasainen.

Onneksi näiden kahden viikon aikana on meillä käynyt pientä väkeä ja vanhempiakin vähän väliä, niin etten ole aivan mökkihöperöksi muuttunut. Olen kuitenkin huomannut itsessäni sellaisen piirteen, etten ole ollut kovinkaan halukas juttusille pihalla kohtaamieni kanssa enkä ole varta vasten hakeutunut mihinkään sosiaaliseen tilaisuuteen, missä olisin joutunut juttusille toisten ihmisten kanssa. Seurakseni on riittänyt puoliso, tietokone ja TV-ohjelmat. Kirjoja en jaksa lukea.

Eläkkeellä oloni vaatii ilmeisesti vielä sisäänajoa. Vuosi sairauslomalla oli ihan eri asia kuin tämä virallinen eläkeaika. Olen miettinyt, mitä aikoinani suunnittelin tekeväni eläkkeelle päästyäni. Oman huoneeni raivaaminen ei luettavista ja turhaan säilytetyistä kirjoista odottaa vielä alkamistaan. Tietokoneen putsasin työasioista vapaaksi, mutta sehän ei näy täällä huoneessa. Olen aikoinani kerännyt jos jonkinlaista vanhaa kirjaa hyllyni täyteen. Katsellessani niitä, olen huomannut, etten ole tarvinnut niistä juuri yhtään työssäni. Nyt voisin antaa nuo kirjat jonnekin.

Kesäpaikaltamme toin kohta kaksi vuotta sitten "arvokasta aarteistoa" korjattavaksi ja säilytettäväksi. Kaikki nuo vanhat saavin ja tynnyrien laudat ja vanteet odottavat järjestelyä ja kokoon kasaamista. Kunhan vain jaksaisin ryhtyä työhön. Varastomme on sekaisin ja pullollaan tarpeetonta tavaraa. Kirpparille voisi sieltä viedä muutaman autolastin myytävää. Vanhoja sänkyjä ja tuoleja on asuntomme joka nurkassa ja ne pitäisi kunnostaa tai antaa pois, mutta kun on niin vaikea luopua ympärilleen haalimistaan esineistä. Niitähän voi vielä tarvita!!!

Tämä Sananjalka-blogini on ikkunani ulkomaailmaan. Taidan sittenkin olla jo mökkihöperö.