1265712687_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihotautipolilla viitisen vuotta jatkuvasti juosseena olen kaivannut oireilleni edes jotain nimettävää syytä. Nyt sellaista ehdotettiin. Minussa on alkueläin. Tämä sama alkueläin on meissä joka toisessa suomalaisessa tai useammassakin. Oireettomana ollessaan potilas (asiakas) ei tarvita mitään hoitoa. Minulla on iho-oireilua ja siihen arvellaan minun alkueläimeni olevan mahdollisena syyllisenä. Hoidoksi määrättiin antibiootti.

Lääkäriltä sain pienen monisteen tästä alueläimestä ja sen apatogeenisuudesta (tauteja aiheuttamaton). Antibiootti, jota minulle määrättiin, aiheuttaa mahdollisesti valtavasti erilaisia oireita. Iho-ongelma on ollut lähinnä kosmeettinen ja joskus kutinaa aiheuttava. Antibiootista saatan saada todellisia vaivoja joksikin aikaa: "Vatsakipua, pahoinvointia, oksentelua, ripulia, suun limakalvon tulehdusta, makuhäiriöitä (esim. metallinmakua suussa) ja ruokahaluttomuutta. Yliherkkyysreaktioita (ihottumaa, kutinaa, kuumotusta, nokkosihottumaa, kuumetta ja paikallista ihoturvotusta). Päänsärky, kouristukset, huimaus ja sekavuus ovat harvinaisia haittavaikutusoireita. Ohimeneviä näköhäiriöitä voi esiintyä. Virtsa voi värjäytyä tummaksi hoidon aikana." Tätä on odotettavissa. Nyt sitten kokeillaan.

"Suoliston parasiitti-infektiot eli alkueläin- ja matoinfektiot ovat maailmanlaajuisesti erittäin yleisiä. Alkueläimille on tyypillistä, että ne voivat tarttua suoraan ihmisestä toiseen, lisääntyvät ihmiselimistössä ja aiheuttavat usein oireisen taudin. Madot taas eivät muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta tartu suoraan ihmisestä toiseen eivätkä lisäänny ihmiselimistössä. Matoinfektiot ovat yleensä lieväoireisia tai oireettomia – oireita esiintyy yleensä vain, jos matoja on runsaasti. Suomessa todetuista suoliston parasiitti-infektioista
suurin osa on peräisin ulkomailta." (H.Siikamäki ym.)

Lääketieteellisestä Aikakauskirjasta löysin tämän: "Ihmisen elimistössä on omien solujen lukumäärään verrattuna kymmenkertainen määrä bakteereita. Valtaosa niistä on suolistossa, jossa bakteerimassaa on noin puolentoista kilogramman verran. Tämän bakteerijoukon koostumus ja toiminta tunnetaan edelleen huonosti. Perinteisillä viljelymenetelmillä on pystytty tunnistamaan vain osa suoliston bakteereista. Uudet tunnistusmenetelmät perustuvat bakteerigenomin kloonaamiseen, geenien sekvensointiin, saatujen sekvenssien ja tunnettujen lajien geenisekvenssien vertailuun ja bakteerien sijoittamiseen sekvenssien perusteella laskettuihin fylogeneettisiin puihin. Näillä menetelmillä saatujen tulosten mukaan yhden ihmisen suolistossa olevien bakteerilajien määrä on viidensadan ja tuhannen välillä."

Kasvualustana oleminen tällaiselle määrälle erilaisia alkueläimiä, bakteereita ja ameeboja tms. on Luojan luomistyön perusteella todella ihmeellinen asia. Mihin kaikkia noita satoja ja tuhansia alkueläimiä tarvitaan? Lääketeollisuuden ylläpitoonko?