Aamukävely jätettiin tänään väliin, kun yö oli ollut moniosainen. Aamupalalla tavallisen puuron sijasta toinen meistä valitsi jogurtin ja marjat sekä ruismuroja. Kuidun saanti on ollut täällä heikkoa. Elimistö kuluttaa tai varastoi kaiken, kun ulos ei ole mitään tulossa. Kotikalja tai kahvi aiheuttaa minulle närästystä tai sitten vatsani on totutettu liiaksi gefilustuotteille ja piimälle, joita täältä ei saa.

Aamuluentona oli stressi ja jaksaminen. Kukin kertoili omaa tarinaansa ja valaisi nykytilannettaan työssään ja elämässään. Mielenkiintoista kuultavaa. Oma stressihuippuni oli lähes 20 vuotta sitten. Nyt elämä menee omien ja vaimon sairauksienkin kanssa suht'koht' sutjakkaasti. Itsestä pitää pitää hyvää huolta koko ajan ja läheisestä vielä paremmin.

Kuntoremontin loppu lähestyy. Edessä on testipalaute ja päätös, mutta lauantainakin on vielä ohjelmaa!!!

Tänä iltana teemme vaimon kanssa retken ikoninäyttelyyn Tennispalatsiin.

Täydennetty kotona lauantaina 7.10. klo 18.56
Testipalaute yllätti osittan. Kävelytestin tulokseni oli 3 / 5.  Sain ohjeekai lisätä tehoja ja lihasrasitusta. Nythän olen vain kävellyt lupsakkaan tahtiin. Tosin hien olen saanut joka lenkillä, mutta osittain huonon kunnoin takia. Tehdäänpä vastaisuudessa ohjeiden mukaan ja katsotaan, mitä puolen vuoden aikana tapahtuu.

Kävimme tosiaan Athos-luostarielämän näyttelyssä Tennispalatsissa ja samalla tutustuimme entisiin tuttuihin taloihin ja asuinpaikkaan Kampin takana. Olipa entisen linja-autoaseman alue muuttunut. Kampinkadusta oli tullut Urho Kekkosen katu! Vanhan hammaslääkärin sijainnin perusteella löytyi Musiikintiedotuskeskuksen vanha sijainti. Muistot palasivat syksyyn 1968. Silloin pestiin kauluksestaan likainen paita opiskelijaboksin pienen yksiön vessassa (ja sitä pesemistä on kestänyt tähän päivään asti).

Kreikkalaisortodoksisen luostarin näyttely oli suuri ja mahdoton kahdessa tunnissa katsottavaksi. Ikoni, jota menimme katsomaan, olikin vain kopio.

Täyden kuun loisteessa ajelimme erään leikkikentän ja siellä leikkivien tapaamisen jälkeen takaisin majapaikkaamme väsyneinä perjantai-illan menosta.