Nettisurffailussa tapahtuu monenlaisia yllätyksiä. Tänään iloinen yllätys tuli Ylen sivuilta. Yhtään en muista mitä etsin ja mistä, mutta olin joutunut "klaffiin". Siellä oli katkelmia opetusohjelmien video- ja audiotarjonnasta. Heti kävin katsomassa kiinan opetuspätkiä. Kielimatka Kiinaan: Lukusanojen opetusmerkit kiinnosti ja voit itse todeta, mitä se on käytännössä. Vieraile klaffissa .
Sivujen vertailu ja tekotapa kiinnostaa vielä tässä iässä. Mitä sitä osaisikaan, kun menisi kurssille! NVUn avulla olen omia sivujani tehnyt ja yrittänyt olla yksinkertainen ja selkeä. Tässä elämän vaiheessa uskaltaa jo muille antaa omia tekeleitään. Tekijänoikeuksia on turha vaatia itselleen, kun nettiin on jotain laittanut. Heti ne on jonkun toisen sivuilla ja käytössä.
Joskus voisin kokeilla kunnon jutun julkaisemista noin vain ja katsoa, mihin se päätyy. Tarkoitan siis täyttä fiktiota olevaa asiallista uutista. Pitäisi vain varoa, ettei ketään loukata tai saateta huonoon valoon. Siinä tarvitaan kyllä ennen kaikkea ylen viisasta väkeä apuun. Maikkari ei kelpaa. Varokaapa vain te kaikki sananjalan seuraajat. Perästä kuuluu.
Klikkaa tästä.