2 tl öljyä tai juoksevaa margariinia

400 g kalkkunafileitä paloiteltuina

 

1 sipuli silputtuna

1 hapan omena raastettuna

2 tl currya

 

1 prk (225 g) ananaspaloja omassa mehussa

1 prk (185 g) herkkusieniviipaleita (myös liemi käytetään)

2 rkl soijakastiketta

2 rkl vaaleaa maizenakastikesuurusta

 

1. Ruskista kalkkunapalat tilkassa rasvassa / öljyssä

2. Silppua sipuli, kuori ja raasta omena

3. Lisää pannulle sipuli, omena ja curry ja anna ainesten hautua n. 5 min.

4. Lisää mukaan ananaspalat ja herkkusienet liemineen

5. Mausta soijakastikkeella

6. Suurusta kastike ripottelemalla joukkoon vaaleaa maizenasuurusteta, kunnes saat sopivan paksuisen kastikkeen.

7. Tarkista maku

8. Lisäkkeeksi sopivat juurekset, perunat tai riisi

 

Hyvää ruokahalua