Uutiset ovat luvanneet Suomeen myrskyä jo kohta vuorokauden. Ruotsissa se jo oli ja myös Länsi- ja Lounais-Suomessa. Jälleen sähköt ovat poissa tuhansista kotitalouksista. Täällä Savon sydänmailla salamoidn odotus jatkuu. Räntää on satanut sen verran, että katoilla ja puiden oksilla on jotain valkeaa härmää. Maassa ei ole mitään valkoista ainetta. Järvi aaltoilee melko rauhallisena eivätkä puiden latvukset taipuile tuulen voimasta.

Kuitenkin pelkäsin aamulla räntäsadetta enkä lahtenyt lenkille. Tuhersin tämän blogini kimpussa ja yritin jotain erikoista saada aikaan, mutta opin vain jonkin verran html- ja css-kieltä. Myrskyä ei vain tullut. Olisi ollut hyvä keli ulkoilla. Koko ajan seurataan täällä paikallisradiossa odotettavan myrskyn alkamista ja siihen varaudutaan sähkölaitoksen toimesta . Viikon loppuna on satoja miehiä valmina hälytyksen tullessa tositoimiin.

Kun myrsky tänne tulee palaan asiaan välittömästi.

Jatko-osa klo 18.30
Kun sitä myrskyä ei alkanut tula uskaltauduin minäkin ylös, ulos ja lenkille. Tekipä hyvää pistellä nordic-walkia minkä kintusta pääsi. Tunnissa ehti melkoisen kiepin. Koirien ulkoiluttajia ja pari tavallista tallaajaa tuli vastaan. Kukaan ei mennyt ohi. Palattuani tunsin tehneeni suurenkin hyvän työn. Nyt on olo autuaan endorfiininen ja pian käännellään kaikki kymmenen kelloa tunti taaksepäin.

Hyvästi kesäaika  - tervetuloa talviaika!