1361959.jpg1361980.jpg
Talven parhaalla hetkellä, siis latujen ollessa kuin rautateitä, tuleekin lämpöaalto ja vesittää kaiken. Suurten suunnitelmien hurjat hiihtomatkat ja kunnon kertakaikkinen kohottaminen vesittyvät saman tien. Painon pudotuksessa sitävastoin on tästä vesittämisestä apuakin, kun pistellään poskeen melkein pelkkää vettä ja vitamiineja kurkkujen ja tomaattien ja melonien muodossa. Vettä pitää juoda pari litraa päivässä, niin terveys paranee. Todellista vesittämistä sekin!

Monien elämänvuosien kokemuksella voin todeta miten tavattoman yleistä on tämä vesitys. Työtoverin suuren työn takana ollut projekti lytätään maahan ilmoittamalla, että tätä projektia ei enää jatketa. Koko työ vesittyi saman tien, mutta palkka sentään saatiin, mutta turhasta työstä.

Mikäli uutisiin on uskomista, niin yksi suuri vesittäjä tässä maailmassa on entinen presidentti Putin. Vaikka kuinka suuri Turun ystävä liekään, niin Suomen teollisuusherrojen talousvoitonhaaveet hän on vesittänyt jo moneen kertaan. Halvan puun aika Venäjällä on ohi. Paljon sitä puoli-ilmaista puuta sieltä ehdittiinkin rahdata.

Mikähän uutinen ja välistäveto vesittäisi SDP:n puheenjohtajavaalit? Tämäkö, että Heinäluoma sanoo: "Aprillia. Minä jatkan vielä." Ilmeistä on, että monet hyvät lait, joilla on tarkoitettu kansakunnan ja yksityisen ihmisten parasta, on vesitetty valvonnan ja toteenpanon kautta. Joskus luulin, että 'peltipoliisien' kautta oli tarkoitus saada valtiolle rahaa, mutta nopeuden hiljentämisen vuoksihan niitä pystytelläänkin. Lehtiuutinen poliisien ratsintapaikoista ei vesitä poliisien suunnitelmia, vaan toteuttaa niitä. Noilta paikoilta rikollisuus vähenee, oli siellä sitten ratsintaa tai ei.

Vesistä viikkoa kaikille vauvasta vaariin.