2066848.jpgKuva Vaiviosta 2007

Liekö tämä vieläkin silmänlumetta tämä lumeton aika? Hienoinen sumu tai usva on järvellä, niin ettei vastaranta kunnolla näy. Lumellista aikaa näytti olevan Levillä, jossa pujottelun maailmancup kisattiin eilen ja tänään. Suuremmin ei verenpaine noussut, kun ei ollut suomalaisten jännittämisessä paineita. Kuopion tytölle tosin kävi köpelösti - kaatui.

Olen miettinyt omaa hiihtokauttani, joka alkaa heti kun luonnon lunta on Antikkalan pelloilla. Vanhoilla eli entisillä välineillä mennään eteenpäin. Tärkeintähän ei enää ole vauhti ja kilpailu, vaan ajan kanssa tasainen suoritus. Mikäli hikoilu ei lisää ihomuutoksiani, niin yritän panostaa säännölliseen ulkoiluun koko talven. Nyt on ulkoilusta ollut kohta viikko vapaata. Selkä estää reippaan liikunnan. Huomisen ihohoidon jälkeen lähden ehkä kävelylle tai sitten kauppaan. Kävelyä se on ostoskeskuksessakin liikkuminen.

Hiihtäminen on paljon kevyempää kuin kävely. Alamäet pääsee vapaalla, jos uskaltaa antaa mennä. Jos oikein olisi hiihtokuumetta, niin sitä pääsisi vähällä vaivalla lieventämään Leppävirran hiihtoluoliin. Kai sekin on vielä kokeiltava.