1291274200_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Philips DVD Micro Theater MCD149

Pari vuotta sitten, tai ei niinkään kauan, kiertelin katselemassa radiohyllyjä tutussa liikkeessä. Näin sopivan värisen bassokaapin ja kaiuttimet ja ihastuin. Palasin parin päivän jälkeen uudelleen ihastukseni kohteen äärelle ja yritin vatvoa mielessäni esteitä ja kielteisiä syitä kaupan teolle. Yllättäen ja äkkiarvaamatta menin myyjän luo ja kysyin lopullista hintaa. Alennus oli niin suuri, että tein alennuksesta kaupat. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, jolloin olen ostanut alennusta enkä tavaraa.

Nyt tuo hankittu laite on jo takuuaikansa ohi elänyt ja päätti sanoa irti sopimuksensa minun kanssani. Ei se aivan mykäksi käynyt. USB toimii yhä. Radio katosi ja CD- ja DVD-toiminnot. Ei siinä muu auttanut kuin viedä rakkine virallisen ruuvaajan luokse. Takaluukun kovat ukaasit estivät minua itse katsomasta laitteen sisälle, mitä siellä on vialla. Silmämääräisesti tuskin olisin voinut saada selville mitään muuta kuin palanerita sulakkeita tai johtoja. Nyt "tohtori" tutkii potilaan ja kertoo diagnoosinsa, kun sen saa selville (ja korjaushinnan).

Mikäli laite herää vielä henkiin. niin tämän mikroteatterikoneen vierelle pitäisi hankkia oikeanlainen litteä nettiTV. Ongelmana on vain oikeanlaisen olohuoneen hankinta. Remonttiin kun en aio ryhtyä, olisi uudenlainen asuntokin kai saatava. Missä päin maapalloa se sitten voisi olla? Kunhan löytyy sopivasti aleprosentteja myytävään asuntoon jostain päin maailmaa, niin niitä minä kait sitten käyn ostamaan. Vai tulisiko sittenkin pelkän retroradion hankinta halvemmaksi?