Suomen Tasavalta sai uudelleen entisen presidentin, Tarja Halosen. Hänen tehtäviään ja vastuutaan on kevennetty ja samalla korotetaan hänen palkkaansa. Harvapa meistä tyytyy samalla palkalla tekemään työtä 6 vuotta. Liekö presidenttimme ottanut köyhien asiat omikseen, kun on tyytynyt olemaan korottamatta palkkaansa. Lähes 2000 euron kuukausipalkan korotus on aika hyvä. Eihän meistä suomalaisista puoletkaan saa edes noin suurta palkkaa kuin nyt ehdotettu presidentin palkan korotus.
En vastusta suuria palkkoja, mutta toivon kaikkien meidän jakavan omastamme menestymisemme mukaan aineellisesti ja hengellisesti köyhille ja vähempiosaisille lähellä ja kaukana. Jospa presidenttimme ja muut rikkaat panisivat uhriarkkuun niin kuin köyhä leski: koko elämänsä, maailmamme voisi paremmin.
Kristillisessä lähetystyössä ja lähimmäisen rakkauden osoittamisessa ei tehtäviämme ole karsittu tai kevennetty, mutta eipä ole palkkammekaan noussut. Meille on luvattu kaikille sama palkka taivaassa: Iankaikkinen elämä. Missä meidän aarteemme on siellä on sydämemme ja missä on sydämeme siellä on aarteemme.
Edelleen on voimassa tehtävä: Evankeliumia syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava kaikille luoduille.