Puoli vuotta sitten samassa paikassa hankittu tieto kunnon kohottamisesta on tuottanut hyvän tuloksen ilman kunnon kohotusta. Kuntotesti näyttää parempaa tulosta kuin puoli vuotta sitten. Edellisista kuntoremonttilaisista on meitä vain kaksi paikalla. Lisänä ovat mäntyharjulaiset täydentämässä hyvinkääläisten joukkoa. Oman kuntoni taso yllätti minut. Jokaisessa testissä sain aikaan pienen parannuksen. Edessä on tosin suurin eli kävelytesti huomenna.

Viidenkymmmenen jalkakyykyn jälkeen tuntui reisissä poltetta ja punnerrusten jälkeen käsivarret pettivät alta. Kaiken kaikkiaan olen yllättynyt kuntoni tilasta. Varsinaista kunnon kohotusta en ole puoleen vuoteen saanut aikaan, mutta vesijuoksut ja melko säännölliset hiljaisetkin kävelyt ovat pitäneet lihaksissa tietyn voiman ja kuntotason.

Tämän kertainen kuntoremontin tarkistusjakso jää lyhyeksi. Huomenna kävelytestin jälkeen poistun paikalta omiin kunnon kohotuskuvioihin. Päätös pähkinöiden syönnin lopettamisesta tai lähes lopettamisesta on voimassa. Saas nähdä kuinka äijän käy?

Jatko-osa 15.4. klo 6.15
Kävelytestin 2km sujui jäykillä jaloilla 15,5 minuuttiin. Nyt reidet ovat muhkuraiset ja kosketusarat ja lisäksi pitää köpötellä portaissa. Kotona ollaan ja se on tärkeintä.